Op maat & vakmanschap

Kast op maat Eindhoven

Wil jij een unieke kast voor in jouw woning of werkomgeving in Eindhoven op maat laten maken? Kasten op maat zijn echte blikvangers in een interieur en zorgen dat jij niet alleen elke dag bent voorzien van een kast met het grootste gebruiksgemak, maar dat je ook een unieke creatie in huis hebt. Wij ontwerpen en bouwen een exclusieve kast waar je nog jarenlang blij mee bent. Wij realiseren een handgemaakte kast op maat in Eindhoven en omstreken volledig aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Download inspiratiegids
kast op maat laten maken eindhoven

prachtige kasten op maat eindhoven

kasten op maat eindhoven

KASTEN OP MAAT IN elke woonSTIJL

unieke kasten op maat in Eindhoven

Een elegante kast op maat laten maken in Eindhoven?

Wil jij een kast op maat in Eindhoven en omstreken met de perfecte afmetingen voor een specifieke ruimte en ideale opbergmogelijkheden? Hamers@Home Kastenbouwers nemen vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing van jouw nieuwe kast alles voor je uit handen. Wij zorgen voor kasten van een uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Dankzij ons slimme inkoopgedrag en een secuur zicht op de vaste kosten, kunnen we designkasten blijven bouwen voor een leuke prijs. Een kast moet precies aansluiten op jouw unieke interieurstijl. Wij hebben de juiste vakkennis en jarenlange ervaring om te zorgen voor een prachtig eindresultaat waar u gelukkig van wordt. Dankzij onze creativiteit anticiperen wij moeiteloos op elke woonstijl: klassiek, modern, industrieel of landelijk? Wij creëren de perfecte kasten op maat in Eindhoven en omstreken dankzij de vele mogelijkheden in kleur, materiaal, indeling en accessoires. 

Wij ontwerpen kasten voor elke ruimte

Ben jij op zoek naar stijlvolle kledingkasten, inloopkasten, slaapkamerkasten, schuifdeurkasten, schoenenkasten, woonkamerkasten, dressoirs, tv-meubels, garderobekasten en nachtkastjes compleet op maat gemaakt? Kasten gebruik je elke dag. Om het gebruiksgemak te optimaliseren, ontwerpen we ideale kastaccessoires om te zorgen dat je alle gewenste spullen geordend en netjes in je kast kunt opbergen.

Hamers@Home ontwerpt losstaande kasten, kasten die perfect passen tussen muren en balken en kasten die aangepast zijn aan schuine daken en moeilijke hoeken. Zo ben je verzekerd van het mooiste design dat naadloos aansluit op de gekozen ruimte en maak je optimaal gebruik van het beschikbare oppervlak. Ook bouwen we zwevende kasten die aan je muur hangen: zoals een tv-meubel of een servieskast boven een aanrecht. Wat je wensen ook zijn, jij krijgt het eindresultaat van je dromen. Wil jij een kast op maat laten maken in regio Eindhoven?

uw kast op maat laten maken in eindhoven?

De perfecte kast op maat in Eindhoven

Wij zorgen niet alleen voor een kast met een prachtig design, onze kasten op maat in Eindhoven en omstreken zijn van uitstekende kwaliteit. We nemen je mee in de wereld van kasten op maat zodat jij kunt kiezen tussen alle kleuren, materialen, stijlen, indelingen en accessoires. Spreek gerust een budget met ons af zodat wij in de juiste afmetingen een definitief ontwerp kunnen maken. Voor het realiseren van het ontwerp wachten we natuurlijk op jouw akkoord. Had je toch iets anders voor ogen? Aanpassingen in dit stadium van het project zijn geen probleem: wij bouwen namelijk jouw droomkast!

Kom langs bij Hamers@Home

Wil jij de uiteenlopende mogelijkheden met ons bespreken? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons zodat we alle tijd voor je kunnen nemen. Wil jij graag een kast op maat laten maken in omgeving Eindhoven om jouw inrichting een echte boost te geven? Dan helpen wij je maar al te graag verder. Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom