Op maat & vakmanschap

Hoekkast op maat

Wil jij zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte in je huis? Hamers@Home Kastenbouwers ontwerpt en bouwt de perfecte kast voor in jouw interieur. Een hoekkast op maat benut op een slimme manier de beschikbare ruimte en ziet er stijlvol uit. Onze specialisten kunnen je uitgebreid informeren over de ideale keuzes voor jouw opbergwensen. Aan de hand daarvan ziet de kast er niet alleen helemaal naar wens uit, maar krijgt hij ook een optimale indeling. Perfect op maat, speciaal voor jou.

Download inspiratiegids
hoekkast op maat

Jouw hoekkast op maat

hoekkast op maat gemaakt

Hoekkast op maat voor elke woonkamer

op maat gemaakte hoekkast

Een perfect passende hoekkast op maat

Welke stijl past in jouw interieur?

Heb jij een industriële, moderne of landelijke interieurstijl? Welke stijl jij ook in huis hanteert, wij ontwerpen voor jou de kast van je dromen. Een hoekkast op maat is ideaal in kleine kamers, voor een slim gebruik van de beschikbare ruimte, maar kan ook als eyecatcher in je woonkamer geplaatst worden. Wat je wensen ook zijn, wij gaan graag voor je aan de slag. Onze ontwerpers beschikken over jarenlange kennis en ervaring waardoor jij gegarandeerd niet alleen een praktische, maar ook een prachtige kast krijgt als eindresultaat. Kasten beslaan een groot deel van je interieur. Het is daarom essentieel dat deze helemaal naar wens zijn. Maak met de kasten van Hamers@Home van jouw huis een thuis.

Eindeloze mogelijkheden

Wat voor hoekkast op maat jij ook voor je ziet, wij denken met je mee. Heb je zelf al een duidelijk idee over de indeling en het ontwerp van de nieuwe kast? Dan luisteren wij aandachtig naar jouw wensen zodat wij een kast kunnen bouwen waar jij elke dag gelukkig van wordt. Heb je behoefte aan inspiratie? Zowel over het design als de indeling kunnen wij je voorzien van een professioneel en persoonlijk advies. Aan de hand van jouw opbergwensen en interieurstijl kunnen wij al snel inschatten wat het ideale ontwerp voor jouw nieuw hoekkast op maat zou zijn. Wil je thuis vanaf de bank jezelf al iets meer verdiepen in de mogelijkheden voor jou? Vraag dan gerust gratis onze inspiratiegids aan om nieuwe ideeën op te doen voor jouw interieurstyling.

hoekkast op maat
Een hoekkast op maat, aan de hand van jouw persoonlijke wensen

Jouw persoonlijke hoekkast op maat

Bij ons ben je verzekerd van een kast volledig naar wens. Zowel qua materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw kun je kiezen wat helemaal aansluit op jouw smaak. Maak een vrijblijvende afspraak met onze ontwerpers om jouw wensen, de afmetingen, stijl en materialen te bespreken. Zie jij een kast van Hamers@Home wel voor je? Dan zorgen wij dat de ruimte secuur wordt opgemeten en dat onze kastenbouwers, na een akkoord van jou op het ontwerp, enthousiast voor jou aan de slag gaan.

Een kast volledig naar wens

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en praktische hoekkast op maat? Dan is Hamers@Home waar je moet zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en maak een vrijblijvende afspraak met ons zodat jij, en wij, meer te weten kunnen komen. Kom langs in onze showroom om rond te kijken, hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom