Vloerkleden

Vloerkleden van Mart Visser en KLEED

Een vloerkleed kan niet alleen mooi zijn maar heeft ook veel praktische voordelen. Allereerst zorgt een vloerkleed ervoor dat de zitruimte, bank, salontafel, fauteuils en TV kast één mooi geheel wordt. Daarnaast creëert een vloerkleed een ruimtelijke sfeer en voelt het heerlijk warm aan je voeten.

Mart Visser heeft een prachtige lijn vloerkleden ontworpen. Deze collectie bestaat uit acht verschillende kwaliteiten in diverse kleuren en maten, waarbij zelfs maatwerk mogelijk is. Tevens zijn in lijn met de vloerkleden kussen in de zelfde designs verkrijgbaar.

KLEED

KLEED is een hoogwaardige collectie kwaliteitskarpetten van natuurlijk materiaal.

Welk seizoen het ook is, een vloerkleed is altijd een mooie aanvulling op uw interieur. Het is comfortabel, zorgt voor sfeer en het dempt geluid. Het geeft meer eenheid en rust in huis. Met KLEED heeft u een hoogwaardig kwaliteitsproduct, gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen. Ambachtelijk vakmanschap geeft u een KLEED waar u jaren plezier van zal hebben.

 

Bekijk de gehele collectie op KLEED vloerkleden.

 

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg