Traprenovatie / Trapbekleding

Het professionele trapsysteem voor renovatie en nieuwbouw

Bestaande rechte of draaitrappen (met of zonder bordes) zijn prachtig te renoveren / bekleden door middel van complete renovatie-treden, waarbij de gehele trap zelfs uitgevoerd kan worden in dezelfde kleur als de (laminaat of PVC) vloer.

Trenovo traprenovatie / trapbekleding is leverbaar in laminaat met authentieke houtdecoren, een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een geoliede uitstraling. Dit maakt de decoren bijzonder mooi en natuurlijk.

Tevens is Trenova traprenovatie leverbaar met een robuust PU oppervlak, uitermate geschikt voor huiselijk gebruik, maar ook perfect toepasbaar in projecten vanwege de extra hoge slijtklasse. In zowel de laminaat als in de PU collectie leveren wij 100% matchende decoren voor het aangrenzende vloeroppervlak , welke een perfecte aansluiting garanderen met de  traprenovatie. Met de optioneel verkrijgbare Led verlichting voor onder de treden of in de zijwangen,  en de diverse trapleuningen en houders maak je de traprenovatie helemaal af.

Vicstairs traprenovatie / trapbekleding is een moderne strakke PVC ( 100% ftalaatvrij) trapbekleding met een zeer hoge kras en slijtvastheid. Daarnaast heeft deze trapbekleding een hoge anti-slip weerstand zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. De prachtige hout- en steendessins in combinatie met een natuurgetrouw reliëf geven een levensechte uitstraling.

Mexform levert renovatietreden uit 17 verschillende decors, waarbij de keuze bestaat uit donkere of lichte houtstructuren, maar ook betonlook is mogelijk. voor de stootborden is er keuze uit 6 verschillende kleuren. De traptreden zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. Iedere trede kan voorzien worden van verlichting en ook bijpassende trapleuningen zijn leverbaar. Mexform levert 12 jaar garantie op de geleverde trap.

Prijsindicatie:

Uiteraard is een prijs afhankelijk van het aantal én de afmetingen van de traptreden, of het een rechte trap of een draaitrap betreft, of het een open trap of gesloten trap is en of de zijkanten (wangen) wel/niet bekleed dienen te worden.

Om je toch een idee te geven kun je globaal bij renovatie van een trap met nieuwe laminaat treden en stootborden een richtprijs inclusief montage aanhouden van ± € 210,-  per trede, wil je ook de zijkanten laten bekleden, wat soms noodzakelijk is, reken dan met ± € 290,- per trede. Afhankelijk van de exacte afmetingen kan dit iets meer of minder worden. Een gemiddelde trap heeft zo’n 13 treden.
Hout en PVC trapbekleding zit gemiddeld zo’n 30% hoger in prijs.

Bovenstaande richtprijzen zijn inclusief BTW, inmeten en de volledige montage bij jouw thuis waarbij we tevens alle rest- en verpakkingsmaterialen voor je afvoeren. Eventuele bestaande trapbekleding dient vooraf wel door uzelf verwijderd te worden.

 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg