Op maat & vakmanschap

Design kast op maat

Kasten zijn een groot deel van een interieur. Het is daarom belangrijk om kasten geheel naar wens in huis te hebben. Kasten zorgen voor rust, structuur en orde in huis. Door losse spullen op te bergen of juist te presenteren maak je van jouw meubels en accessoires een waar geheel. Door kasten op maat te laten maken word jij de trotse eigenaar van unieke, exclusieve exemplaren die alleen in jouw woon-, slaap-, of eetkamer staan. Met onze designkasten ben je verzekerd van een aanwinst in je interieur. Niet alleen qua stijl, maar ook qua indeling. Samen met jou kijken we naar de perfecte afmetingen en opbergmogelijkheden. Ook benieuwd naar de opties? Lees hier verder!

Download inspiratiegids
Designkast op maat Tilburg
Designkast zwart
designkast op maat schuin dak
Designkast schuin dak
Designkast op maat Tilburg
designkast grijs met schuifdeuren

Elke designkast op maat

Bij designkasten denk je waarschijnlijk meteen aan een flink kostenplaatje. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wij creëren stijlvolle, kwalitatief uitstekende kasten tegen betaalbare prijzen. Door onze slimme inkopen en een goed zicht op onze vaste kosten kunnen we jou verzekeren van een designkast met een eerlijke prijs. Onze designkasten passen in elk interieur. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van kasten in elke woonstijl. Modern, klassiek, industrieel of landelijk, wij hebben alle materialen en kleuren om hier een passende kast voor te ontwerpen.

Hamers@Home voor al jouw designkasten op maat

De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua materialen, diktes van plaatmaterialen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw. Wij maken onder andere kledingkasten, tv-meubels, opbergkasten, wandkasten, boekenkasten, buffetkasten, vitrinekasten en dressoirkasten op maat. Naast losstaande kasten kun je ook kiezen voor op maat gemaakte kasten tussen muren en balken zodat je geen ruimte verliest in een kamer. Hierbij kun je denken aan een inloop- of boekenkast. Ook maken we zwevende meubels die aan de muur hangen, zoals een tv-meubel of een servieskast. Alle designkasten passen we precies aan op jouw wensen zodat jij uiteindelijk de kast van je dromen in huis hebt.

designkast op maat zolder
Designkast op zolder

Ben jij op zoek naar een designkast op maat?

Bij Hamers@Home doen we er alles aan om je een prachtig eindresultaat te geven zodat je van een warme, knusse en stijlvolle inrichting kunt genieten. Als je op zoek bent naar een designkast op maat kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen zodat we een vrijblijvende afspraak met je kunnen maken. Dit doen we zodat we alle tijd voor je kunnen nemen. Hier bespreken we jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de prijs en geven we je een duidelijk idee van wat je kunt verwachten. Er wordt een definitief ontwerp gemaakt voor de kast en hiermee wachten we op jouw akkoord. Mocht je in dit stadium nog iets willen wijzigen is dat natuurlijk geen probleem. Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan we voor je aan de slag, zodat jij straks kunt genieten van je nieuwe kast.

Klop aan bij Hamers@Home

Misschien heb je nog niet helemaal duidelijk welke kant je op zou willen, welke materialen goede opties zijn en wat er goed past in je interieur. Dat is geen probleem. We helpen je graag verder in het proces. Kom inspiratie opdoen in onze showroom of kijk op onze website voor ideeën. Je kunt ons daarnaast elke werkdag bereiken via telefoon en e-mail. We hopen je snel te spreken over wat we voor je zouden kunnen betekenen!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom