Op maat & vakmanschap

Cinewall met kasten

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte Cinewall met kasten? Hamers@Home kan jou voorzien van deze niet alleen stijlvolle, maar ook uiterst praktische toevoeging in je woning. Een Cinewall met kasten geeft je een optimale combinatie van zowel een wandkast op maat, als een tv-meubel en stijlvolle muurdecoractie. Het is een echte eyecatcher in je interieur die we kunnen voorzien van de kastruimte die jij nodig hebt. Zo kun je alles netjes opbergen in de woonkamer en heb je nog steeds een optimale plek om je tv kwijt te kunnen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden met een Cinewall?

Download inspiratiegids
cinewall kast
Cinewall met kasten
cinewall met kasten
Moderne cinewall
cinewall kasten
cinewall op maat

Wat past er in jouw interieur?

Een Cinewall biedt je diverse mogelijkheden voor je interieur. Creëer rust in de ruimte dankzij praktische en functionele kastruimte. In de kast is er ruimte voor spullen die je uit het zicht wil hebben, of accessoires die je juist wil laten zien. Geef je inrichting karakter met bijvoorbeeld een mooie vaas of plant op mogelijke boekenplanken.

Je kunt er zelfs voor kiezen om lichtspotjes in de Cinewall met kasten te laten plaatsen voor een ultiem ontwerp. De Cinewall met kasten kan de gehele muur beslaan of een deel van de muur. Ook heb je de mogelijkheid om de wandkast te laten zweven of hem te laten staan op de grond. Kies zelf volledig wat je het mooiste vindt voor jouw interieur!

Een elegante Cinewall met kasten

Met Hamers@Home kun je al je woonwensen bespreken. Heb je behoefte aan inspiratie? Vraag dan de gratis inspiratiegids aan of benader ons voor een professioneel en persoonlijk advies. We vertellen je graag meer over de opties voor jou. Het grootste voordeel bij een Cinewall met kasten is dat je zelf kunt kiezen welke indeling en kleuren je zou willen.

 

De kasten worden gemaakt van fineer, lakwerk of gemelamineerd plaatmateriaal waarbij je kunt kiezen uit diverse kleuren, afhankelijk van het materiaal. Kies voor prachtige houten accenten of ga voor een kleurverschil in deurtjes en achtergrondmateriaal. Wij richten de kast volledig in aan de hand van jouw interieur- en opbergwensen.

cinewall met kast
cinewall met hout

Een stijlvolle en praktische toevoeging

Een Cinewall met kasten heeft een exclusieve uitstraling en maakt jouw inrichting uniek. Naast verschillende kleuren kun je ook kiezen tussen kastjes met bijvoorbeeld houtnerf of hoogglans. Wat jij ook uit je interieur zou willen halen, het is mogelijk met Hamers@Home. Wij ontwerpen, bouwen en monteren jouw Cinewall met kasten volledig naar wens. Tijdens het hele project gaan we voor een nauwe samenwerking zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. Hebben we een Cinewall kunnen samenstellen waar jij verliefd op bent? Pas na jouw definitieve akkoord gaan we over tot het in elkaar zetten van de praktische en stijlvolle kast.

Een Cinewall met kasten door Hamers@Home

Een Cinewall met kasten is een toevoeging voor elk interieur. Wil jij meer weten over de mogelijkheden, zit je nog met vragen of zou je graag een afspraak willen maken voor het bespreken van jouw interieurwensen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Bij Hamers@Home gaan we graag voor je aan de slag! Dankzij prachtig op maat gemaakte kasten maken we van jouw huis écht een thuis.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom