Op maat & vakmanschap

Bijkeuken kast op maat

De bijkeuken is vaak de plek om spullen op te bergen waar je niet echt een andere geschikte plek voor kunt vinden. Verlang jij naar meer opbergruimte, overzicht en netheid in je bijkeuken? Hamers@Home bouwt praktische, stijlvolle bijkeuken kasten op maat zodat jij alles netjes achter deurtjes op kunt ruimen. Wat je er ook in wil bewaren: je wasmachine, droger, schoenenpoetsspullen, badmintonracket of voorraad schoonmaakmiddelen, wij ontwerpen de indeling op een ideale manier zodat jij niet alleen een eye catcher in je bijkeuken hebt staan, maar dat je ook nog kunt profiteren van een hoog gebruiksgemak.

Download inspiratiegids
bijkeuken kast

Geheel op maat gemaakte bijkeuken kast

bijkeukenkast op maat hamers

Een kast op maat voor jouw bijkeuken

bijkeukenkast hamers

Moderne bijkeuken kast op maat

Profiteer van een praktische bijkeuken kast op maat

Als je helemaal tevreden bent met je inrichting is het zonde om zo maar een rommelige kast in de bijkeuken te plaatsen. Dat doet immers af aan je interieur. Als je een bijkeuken kast op maat laat maken bij Hamers@Home kun je hem compleet naar eigen wens laten vormgeven. Welke stijl, afmetingen, kleuren en materialen zou jij willen gebruiken? Onze experts adviseren je graag over de beste keuzes voor jouw wensen en woonstijl.

De mogelijkheden in keuze zijn eindeloos, ga met ons rond de tafel om de materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw te bespreken zodat wij een stijlvol eindresultaat kunnen leveren. Tijdens het gehele proces hanteren wij een open communicatie en houden we de lijntjes altijd kort. Een samenwerking zonder verrassingen.

Wil jij ook een bijkeuken kast op maat?

Wat voor kast jij ook voor je ziet, onze experts gaan graag voor je aan de slag. Wij worden enthousiast van creatieve verzoeken en denken actief met je mee om zo bij het mooiste eindresultaat te komen. Hamers@Home ontwerpt onder andere graag een woonkamerkast, schoenenkast, garderobekast of een commode op maat voor je, zodat jij uiteindelijk het interieur van je dromen hebt.

Om gedetailleerd op papier te krijgen wat jij wenst voor je bijkeuken, kun je een afspraak maken om met ons rond de tafel te gaan zitten. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw wensen en maken we een eerste ontwerp waarna we wachten op jouw akkoord of opmerkingen. Hebben we alles gemeten, ontworpen en besproken? Dan gaan onze kastenbouwers enthousiast voor je aan de slag.

bijkeuken kast op maat
Bijkeuken kast op maat: helemaal naar jouw smaak

Hamers@Home maakt jouw bijkeuken kast op maat!

Zie jij graag jouw bijkeuken als een netjes opgeruimde en stijlvolle ruimte? Laat dan een bijkeuken kast op maat maken door onze kastenbouwers. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat waar je gelukkig van wordt. Ben je benieuwd naar de beste opties voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, kasten en mogelijkheden. Kom voor inspiratie eens langs in onze showroom of blader eens door onze inspiratiegids. Maak snel een afspraak zodat wij kunnen beginnen aan jouw kast op maat!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom