Op maat & vakmanschap

Badkamer kast op maat

Ben jij op zoek naar een unieke badkamerkast? Bij het inrichten van een badkamer komt altijd maatwerk kijken. Een badkamer heeft vaak een wat kleinere oppervlakte waardoor het belangrijk is dat er zo efficiënt mogelijk met de ruimte wordt omgegaan. Wij denken zowel met je mee over de beste indeling en omvang aan de hand van je opbergwensen, als over een stijlvol design dat perfect in jouw interieur past. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van een badkamerkast op maat?

Download inspiratiegids
badkamer kast

Badkamer kast op maat

op maat gemaakte badkamerkast

BADKAMER KAST VOLLEDIG

badkamerkast op maat

badkamer kast geheel naar wens

Oneindig veel mogelijkheden

Heb je al een duidelijk idee hoe jouw perfecte badkamerkast op maat eruit moet komen te zien? Smal, hoog, zwevend, om de wasbak heen gebouwd of misschien zelfs wel met ruimte voor een ingebouwde wasmachine? Dan bouwen wij de badkamerkast van je dromen. Als je nog daarentegen nog niet zo goed weet waar je naar op zoekt bent adviseren onze professionals je graag over de beste keuzes voor jou. De mogelijkheden in materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw zijn eindeloos. Vanaf begin tot eind hanteren wij een open communicatie zodat je altijd weet waar je aan toe bent en ons makkelijk kunt bereiken. We bieden al onze klanten een samenwerking zonder verrassingen.

Jouw stijlvolle badkamerkast op maat

Aankloppen bij Hamers@Home bezorgt je een ontzettend fraaie badkamerkast op maat, geheel naar jouw wensen. Om helemaal helder te krijgen wat je voor je ziet, kun je vrijblijvend een afspraak maken om met één van onze ontwerpers rond de tafel te gaan zitten. Zo kunnen we uitgebreid bespreken wat voor blikvanger jij in je badkamer zou willen hebben. Nadat we alles hebben gemeten, ontworpen en besproken gaan onze kastenbouwers met plezier voor je aan de slag.

Kasten zijn echte blikvangers in een interieur. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd naar de wensen van onze klanten te luisteren. Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw badkamerkast op maat, of zelfs voor je gehele inrichting? Vraag dan gerust onze inspiratiegids aan. Zo kun je thuis rustig door ons magazine bladeren.

badkamer kast op maat
MET DE MOOISTE DETAILS
Hamers@Home denkt met je mee

Ben jij op zoek naar kastenbouwers die je volledig ontzorgen bij het inrichten van jouw badkamer? Wij zorgen dat het project vanaf het begin tot eind tot in de puntjes wordt verzorgd. Zo ben je bij ons verzekerd van een eindresultaat waar je gelukkig van wordt. Dankzij jouw nieuwe badkamerkast op maat krijg je de badkamer die je voor je zag en verandert het in een netjes opgeruimde en stijlvolle ruimte. Heb je nog vragen over onze werkwijze, kasten of mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in de showroom voor een afspraak. We vertellen je graag meer over de beste opties voor jou!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom