Over Hamers

Historie

Sinds eind jaren 60 is Hamers een begrip voor Tilburg en omstreken en nog steeds een echt familiebedrijf.

Oorspronkelijk begonnen als doe-het-zelf zaak en inmiddels al meer dan 20 jaar als dé specialist in kasten, vloeren en plafonds.

Heden ten dage is de leiding in handen van Leon Hamers en met zijn team van enthousiaste en gedreven medewerkers is Hamers @Home al jarenlang een bekende en uiterst vertrouwde naam in Tilburg en de wijde omgeving.

Onze specialisaties

Bij Hamers Tilburg zijn we gespecialiseerd in de productgroepen: vrijstaande verplaatsbare kasten, betaalbare maatwerk kasten en meubelen, laminaat-, PVC- en houten vloeren, MDF en aluminium plafonds en traprenovatie en alles wat daarbij komt kijken. Het eigen montageteam komt desgewenst bij u inmeten en monteren en indien gewenst demonteren we bestaande zaken voor u en voeren we deze zelfs voor u af. Kortom Hamers@Home ontzorgt!

Vanwege eigen import en zeer nauwe afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om kwaliteitsartikelen tegen uiterst scherpe prijzen aan te bieden. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Loop dan eens binnen in onze showroom en laat u verrassen door de grote keuze en vele mogelijkheden, of kijk verder op deze website.

Contactgegevens

Hamers@Home
Ringbaan Zuid 372
5022 GA   Tilburg
 013 - 46 27 420
 info@hamerstilburg.nl

Beoordelingen Hamers@Home

Hamers Tilburg