Op maat & vakmanschap

Kledingkast op maat Tilburg

Bij Hamers@Home Kastenbouwers ben je verzekerd van een kwalitatief uitstekende kledingkast op maat in Tilburg en omstreken. We luisteren graag naar je wensen zodat we meteen aan de slag kunnen. Heb je een specifiek idee wat je graag terug zou willen zien in jouw interieur? Klop dan meteen bij ons aan! Onze ontwerpers gaan enthousiast voor je aan het werk om te zorgen dat jij straks kunt profiteren van jouw nieuwe kledingkast. Ook ben je van harte welkom in onze showroom om inspiratie en ideeën op te doen voor het ontwerp. Welke stijl kledingkast op maat jij ook wenst in Tilburg en omstreken, wij denken graag met je mee.

Download inspiratiegids
kledingkast op maat tilburg

Kledingkast met spiegels

op maat gemaakte kledingkast tilburg

Kledingkast houtstructuur

kledingkasten op maat tilburg

Kledingkast wit

Unieke op maat gemaakte kledingkast

Op het gebied van op maat gemaakte kledingkasten zijn wij expert. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou verzekeren van gespecialiseerd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Een kledingkast gebruik je elke dag en is een echte blikvanger in de slaapkamer, daarom willen wij daar graag ons uiterste best voor doen. De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua materialen, diktes van plaatmaterialen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw. Wat voor kledingkast op maat in omgeving Tilburg wil jij?

 

Dankzij onze open communicatie verzorgen wij een samenwerking zonder verrassingen. In de ontwerpfase zitten we samen rond de tafel om alles kort te sluiten en van tevoren een prijs af te spreken. Zo stuit je aan het einde van het proces niet op onverhoopte kosten en ben je verzekerd van een eindproduct geheel naar jouw wens. Bij Hamers@Home staan we voor een prettige samenwerking en een stijlvol resultaat.

Stijlvolle kledingkast op maat bij Hamers@Home

Als je bij Hamers@Home jouw kledingkast op maat in Tilburg laat maken ben je verzekerd van een aanwinst voor je interieur. Je komt naar ons toe met een specifiek idee, en dan? We plannen graag een afspraak in, zodat we alle tijd kunnen nemen voor het bespreken van de mogelijkheden.

Hierbij worden jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de offerte besproken. Daarna gaan we voor je aan de slag. Er wordt een definitief ontwerp gemaakt voor jouw kledingkast op maat in regio Tilburg en hiermee wachten we op jouw akkoord.

Mocht je in dit stadium nog iets willen wijzigen is dat natuurlijk geen probleem. Ben je van mening dat dit de kledingkast van je dromen zal worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag en zorgen we dat je straks van jouw nieuw op maat gemaakte kledingkast kunt genieten.

Kledingkast mat zwart

Ben jij op zoek naar een kledingkast op maat in omgeving Tilburg?

Hamers@Home denkt graag met je mee over een perfect op maat gemaakte kledingkast. Wij worden enthousiast van creatieve verzoeken en gaan deze dan ook zeker niet uit de weg. Ben je geïnteresseerd in een kledingkast op maat in Tilburg en omstreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kijken met je verder.

Kledingkast advies & inspiratie

Ben jij op zoek naar advies of inspiratie? Wij staan graag voor je klaar. Onze showroom is van dinsdag t/m zaterdag geopend, we zijn dan bereikbaar via telefoon en e-mail. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs om een afspraak in te plannen. We bespreken graag al je wensen en vragen over jouw kledingkast op maat in regio Tilburg