Blox kleinmeubelen

Blox, the creation is yours.

Richt je woning of kamer binnen één dag in, in een luxe en tijdloze stijl. Dat is mogelijk dankzij de geraffineerde Blox-elementen, waarmee je in no-time je complete interieur samenstelt.

Deze Blox-elementen omvatten onder andere eettafels, bartafels, sidetables, salontafels, tv-meubels etcetera, maar ook een complete slaapkamer in hotelsfeer met bijpassende nachtkastjes en dressoir. Zo creëer je een luxe eenheid in jouw interieur.

Elk Blox-element wordt met de hand gemaakt, met oog voor detail. Hoogwaardig geborsteld eikenfineer, rondom in verstek verlijmd en in elke gewenste kleur gespoten. Eenheid en stijl vloeien naadloos samen van woonkamer, slaapkamer tot badkamer, door de hoogwaardige combinatie van de basis Blox-elementen met hardsteen en/of stoffering.

Stel je interieur samen in 3 stappen…

  • Maak jouw persoonlijke keuze in kleur of beits
  • Maak jouw keuze in interieur-model en combineer desgewenst met luxe hardsteen en/of stoffering.
  • Plaats je opdracht en ben gegarandeerd van een snelle levertijd in een hoogwaardige kwaliteit.

Meer weten?

Loop gerust een bij ons binnen en ervaar zelf de stijlvolle Blox-elementen en vele mogelijkheden. Wij geven je graag een vrijblijvend advies en een prijsopgave.

Eindeloos combineren

Losse meubel-elementen

Blox bestaat uit een serie van zo’n 30 meubelelementen die naar eigen inzicht te combineren zijn. Elke Blox-element kan op honderden manieren worden gecombineerd, the creation is yours.

Een luxe interieur met jouw persoonlijke touch, dat is Blox

Bekijk de video met de vele mogelijkheden die Blox te bieden heeft.

 

 

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg